Cautare

302 de rezultate pentru "dana visanescu" (3.33 secunde)
Adina Buzatu, Dana Savuica, Anda Adam, Simona Patruleasa si Roxana Iliescu cu sotul ei. Un alt aparat achizitionat recent de la cei de la Miko Beauty Center este si Huber Motion LAB (platforma oscilanta).
Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan, Alexandru Culcea (Mare Maestru Vindecator), Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Maestrul Sri Vasudeva, Cristian Alexandru (trainer, profesor), Dana Simona Margarit (formator, technician si nutritionist), Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.
Simona Patruleasa, Simona Halep, Galina Panzari, Dana Savuica, Catalin Botezatu. Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Din pacate, la noi diagnosticarea in stadiul IV este frecventa, avertizeaza dr. Dana Stanculeanu, medic primar la Institutul Oncologic Bucuresti.
Editia aniversara a targului le va avea ca invitate speciale pe Adela Popescu si Dana Rogoz, care isi vor expune in fata vizitatorilor de toate varstele produse create sau inspirate de ele.
Dana Purgaru) In top 3 cel mai vandute produse de la orice magazin tip plafar se numara, pe langa celebrele minuni de slabit, Tribulus terrestris.
SAPTAMÂNA CREIERULUI este organizata anual in intreaga lume la initiativa Fundatiei Dana pentru cercetarea creierului, in parteneriat cu organizatii si institutii din peste 82 de tari.
In cazul in care proiectul-pilot va avea rezultate bune, intentionam sa-l extindem la nivel national incepand din 2017, a declarat Dana Deac, Presedinte al Consiliului Director al Fundatiei Orange.
- Dana Purghy Purgaru: S-au batut singuri. Tema bebelusilor care primesc hrana nepotrivita cu varsta nu este noua. In urma cu cativa ani, a aparut in Adevarul un articol intitulat:
Dana HUMOREANU) Noua Unitate de Primire a Urgentelor (UPU) - SMURD din cadrul Spitalului de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava este inaugurata, astazi, de conducerea spitalului, a institutiei tutelare - Consiliul Judetean - si de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Romania, dr.
Ne bucuram ca vom avea alaturi de noi 10 norocosi care se vor implica in activitatile organizate de Lipton si partenerii nostri si ne vor arata cat de mult isi doresc sa fie parte din gasca Tomorrowland, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.
Dana Georgescu, co-fondator Moara de Hartie: - Se implinesc 5 ani de cand am inaugurat la Comana Moara de Hartie, un loc in care ne-am gandit sa aducem mai aproape de oameni mestesuguri pierdute.
Dana Mihaela Pop: - Din punct de vedere stiintific, aceasta carte este foarte bine structurata si trateaza subiecte disputate, uneori controversate, de actualitate, cum ar fi:
Nicolae Oniga presedintele Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, Luiza Banu si baietelul David, Dana Cotiga director medical Shire Sesiune de intrebari si raspunsuri 11.00 - 11.30 Aplicatii practice:
Ramona Badescu, Dana Savuica si Claudia Pavel (Cream) au aflat totul despre noile game si tratamente de ingrijire a tenului si corpului, intr-o atmosfera speciala, in spiritul sarbatorilor de iarna.
dr Simona Tivadar, Olga Gudynn, chef Tand Nicolai moderator Tv Maria Coman chef Cezar Munteanu, chef Ciprian Zobuian, chef Laurentiu Mata, chef Ovidiu Vasile Elena Dinu chef Elena Daniela Graura Ileana Petrache Pintilii Alina Simona Nicoleta Potop Anca Danila Dana Tudor Tanase Daca esti fan al evenimentelor noastre, te rugam sa pui cateva zile cover la tine pe profil aceasta poza.
dr Simona Tivadar, Olga Gudynn, chef Tand Nicolai moderator Tv Maria Coman chef Cezar Munteanu, chef Ciprian Zobuian, chef Laurentiu Mata, chef Ovidiu Vasile Elena Dinu chef Elena Daniela Graura Ileana Petrache Pintilii Alina Simona Nicoleta Potop Anca Danila Dana Tudor Tanase Daca esti fan al evenimentelor noastre, te rugam sa pui cateva zile cover la tine pe profil aceasta poza.
- Jared Spool - co-fondator al Center Centre si fondator al User Interface Engineering, - Gregg Bernstein - Senior User Researcher la Vox Media Inc., - Andy Budd - CEO la Clearleft, -Adrian Swinscoe - autor al cartii How to Wow, dar si consultant si coach de mai bine de 20 ani pentru antreprenori si executivi din aria strategiei de business si customer experience, marketing si dezvoltarea de business, - Jonah Becker - VP in departamentul de Design din cadrul Fitbit, anterior VP in Industrial Design la HTC, - Dana Chisnell - profesor adjunct la Harvard Kennedy School si director adjunct al Centrului de Civic Design, - Juho Paasonen - freelancer in Change Management, - Cennydd Bowles - designer si autor al cunoscutei carti Undercover User Experience Design.
Codrin Stefanescu a fost data afara in plina emisiune de Dana Grecu, la Antena 3, deputata Cosette Chiricau a plecat tot cu scandal din acelasi loc, Raed Arafat a plecat nervos din studioul TVR, trantind lavaliera in nasul Emmei Zeicescu, senatorul Mihaita Calimente a fost dat afara din emisiunile a cel putin 2 televiziuni diferite, iar exemplele pot continua mult si bine.
Dana Jianu, vor putea realiza mastectomii/interventii chirurgicale de inlaturare a tumorii maligne cu reconstructie mamara, pacientele beneficiind de reconstructia sanului in aceeasi interventie chirurgicala.
google-analytics.com